mars 24, 2021

Handla online eller i butik

I dagens samhälle kan du handla i många affärer både online och i butik. I denna artikel kommer vi att gå igenom några olika butiker där du kan handla både online och i fysisk butik.

Butiker som erbjuder både online handling och fysisk handling

Det blir mer och mer populärt att handla på nätet, speciellt nu under pandemitider. Här kommer vi att lista några butiker som erbjuder både handling online och i en fysisk butik.

  • Ica

Ica har länge haft en hemsida där du kan handla online. Du kan välja att få maten hemkörd till din dörr eller att hämta dina färdigplockade matkassar i butiken. Detta är superbra för dig som inte vill vistas bland folk i pandemitider.

  • Willys

Även Willys har en hemsida där du kan handla online. I vissa kommuner kan du få maten hemkörd eller så kan du hämta matkassarna på plats.

  • Coop

Coop är också en av de stora butikerna som erbjuder dig att handla online. Du kan hämta maten i färdigpackade matkassar eller välja hemkörning.

Så fungerar online handlingen

När du handlar online klickar du enkelt i de varor som du vill köpa. Du kan söka efter varor i sökfältet på butikens hemsida. När du har tryckt i alla varor som du vill ha så får du välja betalsätt och sedan hur du vill få maten. Oftast finns det två alternativ, antingen hämtar du dina färdigpackade varor i en fysisk butik eller så väljer du hemkörning, hemkörningen kostar en summa pengar.

Handla tryggt i fysisk butik i pandemitider

I de flesta matbutikerna kan du handla tryggt och säkert även i pandemitider. Många av butikerna har ett självbetjäningssystem där du kan betala för dina varor själv, det blir enklare för både dig och personalen. Om du väljer att betala i självbetjäningskassan blir det inte lika lång kö vid den vanliga kassan och det är lättare att hålla avstånd eftersom de alltid finns många självbetjäningskassor öppna.

Tips till butikspersonal

Nu i pandemitider är det ett bra tillfälle att uppgradera sin butik. Något som är bra är att införskaffa några nya kassor och kassasystem, detta gör det roligare för både kund och personal att ta betalt och betala. Om du vill titta på nya och moderna kassor så finns det jättebra kassor och kassasystem på sitoo hemsida till rimliga och bra priser. Sedan är det bra att göra butiken mer rymlig så att det blir lättare att hålla avstånd till varandra.

Sammanfattning

I dagens läge finns det väldigt många butiker som erbjuder dig att handla online. Detta är superbra för dig som kanske inte vill handla i en fysisk butik under pandemin. Både Ica, Willys och Coop och några fler butiker har en hemsida där du kan handla online, på hemsidan kan du även välja hur du vill få dina varor. Om du äger en egen butik så är det alltid bra att uppgradera butikens kassasystem för att det ska bli både smidigare och roligare för kunder att betala men också för personalen att ta betalt.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: